29 Temmuz 2011 Cuma

ÖDÜLLÜ BİBERON
“DR. BROWN’S DOĞAL AKIŞ BİBERONU”

 

Patentli Dr. Brown’s doğal akış biberonu gaz sancılarını önlüyor ve besindeki C, A ve E vitaminlerini koruyor.


Birlik Dış Ticaret A.Ş.  tarafından bebeklerin kullanımına sunulan patentli
Dr. Brown’s  doğal akış biberonu; en iyi medikal tasarım mükemmellik ödülünün yanı sıra birçok uluslar arası ödüle sahip olarak gaz sancılarını doğal olarak azaltıyor ve besindeki C, A ve E vitaminlerini koruyor.  

Dr. Brown’s
doğal akış biberonunda bulunan patentli özel hava dolaşım sistemi; vakum ve hava kabarcıklarını önleyerek, biberona giren havanın sütün ve mamanın üst kısmına çıkmasını sağlar ve bebeklerin süt ve mamayla beraber hava yutmasına engel olur. Pozitif basınç ve havalandırma sistemi ile tasarlanan biberon, emzirmeye eş değer vakumsuz bir beslenme sağlar. Böylece vakumun olumsuz etkileri veya hava kabarcığı yutmanın neden olduğu kolik sancıları, mide ve bağırsak gazları şikâyetlerini azaltır.

Bebeklerin sağlığında ve gelişiminde çok önemli olan C vitamininin ısı, ışık ve hava ile temas ettiğinde kolayca azalan bir vitamin olduğu bilinmektedir. Tıbbi araştırmalar az düzeyde C vitamini alan bebeklerin yaygın olarak görülen ciddi hastalıklara karşı daha korunmasız olduğunu gösteriyor. Dr. Brown’s doğal akış biberonun iç kısmında bulunan patentli özel hava dolaşım sistemi, sütün ve mamanın hava ile temasını engelleyerek havanın süte ve mamaya karışmasını önler,  süt ve mama azaldıkça biberonda hava kabarcığı oluşmasına engel olur ve mamanın oksitlenmesini önleyerek besindeki C vitamini değerini korur. Patentli havalandırma sistemi; Dr. Brown's Doğal Akış Biberonunu hava sirkülasyonu tam olan bir biberon yapar. Hava; beslenme sırasında Doğal Akış aparatından girerek, havalandırma sistemi boyunca anne sütü veya mamanın ortasındaki kanaldan geçer. Hava, anne sütü veya mama ile temas etmediğinden Dr. Brown's Doğal Akış Biberonu besin değerlerinin korunmasına yardımcı olur.

Dr. Brown’s biberonu içindeki patentli özel hava dolaşım sisteminin yarattığı doğal akış sayesinde hava, biberonun üst kısmına aktarıldığından süt ve bebek maması emzikten serbestçe akar ve bebeklerin aşırı emme gücü harcamasını engeller. Böylece bebekler çabuk yorularak emmeyi bırakmazlar. Biberondaki pozitif basınç da emziğin katlanmasını ve bebeğin kulağında sıvı birikmesini önlemeye yardımcı olur.

 

Dr. Brown's Doğal Akış biberonu, yeni doğan ve kolik sancısı çeken tüm bebekler için tavsiye edilmektedir. Dr. Brown's Doğal Akış biberonuna tüm seçkin bebek mağazalarından ve eczanelerden ulaşabilirsiniz.

 Ürün Çeşitleri:
120ml. Standart Biberon
240ml. Standart Biberon
120ml. Geniş Ağız Biberon 
240ml. Geniş Ağız Biberon  
120ml. Standart Cam Biberon
240ml. Standart Cam Biberon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder